F.A.Q.

Hvordan får jeg adgang til videoerne og lektiehjælpen? Ved at indmelde dig som bruger på Eduvers.dk kan du få adgang til samtlige videoguides og online lektiehjælp.

Hvad er Eduvers.dk? Vi er et team af undervisere indenfor Matematik og Fysik, som har skræddersyet denne online undervisningsplatform til effektivt at hjælpe elever med at forberede deres eksamen vha. videoguides. Derudover er vi også til rådighed på platformen som online lektiehjælpere, og vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål til opgaverne. Som erfarne undervisere fandt vi netop ud af, at det tit virker bedst at gennemgå typeopgaverne til eksamenssæt, op til eksamen. Dette er hvad privatundervisere ofte bruger tiden på med eleverne, til tårnhøje timepriser. Så du har her mulighed for at gennemgå alle eksamenssæt, vh.a. vores videoguides, som forklarer opgaverne, som en privatunderviser ville gøre. Med undervisningsplatformen undgår du netop at skulle betale i dyre domme for disse privatundervisningstimer som normalt ligger på kr. 260 til kr. 470/time, hvilket vi synes er alt for højt.

Kan man vælge et kort medlemskab? Ja, det er både muligt at få adgang til enkelte videoguides og det er  også muligt at have medlemskab helt ned til 1 måned ad gangen.